Zadnje vrijeme mi se jako sviđa format podcasta i moram priznati da sam se ‘navukao’ na slušanje više njih. Idealna platforma za učenje i zabavu u trenucima u kojima biste ranije često dangubili (u automobilu, autobusu, avionu, aerodromu i sl.).

Od domaćih slušam ‘Surove strasti’, podcast Saše Tenodija i Ivana Vorasa u kojem ugošćuju ljude koji su strastveni u nečemu, koji se ujutro bude s osjećajem svrhe i idu spavati s osjećajem postignuća. Sportaši, biznismeni, glazbenici, putnici, stručnjaci u onom čime se bave bez obzira da li se time bavili poslom ili hobijem, svima je zajedničko da ih vodi strast, da su uspješni u tome što rade. Gosti otkrivaju svoj mindset, razmišljanja, nijhove strategije, kako svakodnevno ostvaruju to što žele.

Pronađi posao koji voliš i nećeš morati raditi ni dana u životu!

Krajem protekle godine imao sam priliku i sam gostovati u Surovim strastima, a iskreno me veseli činjenica da je ta epizoda u 2019. i dalje najslušanija. Čast je biti prvi na top listi među ovom ekipom:

U podcastu pričamo o putovanjima, poslu, internet marketingu, Caminu, ali i kojeg su okusa žohari i škorpioni. Poslušajte cijeli podcast!